New Question
0

Windows Server 2016 fails on Administrators password

asked 2018-01-09 14:06:43 +0300

ged0 gravatar image

updated 2018-03-07 15:46:12 +0300

Hello,

I have ran in to situation when creating Windows Server 2016 virtual machine from template with Cloudbase-inti service starting process stacks on Administrators password prompt. While password isn't written I can't do anything. From unattended log I can see that password plugin loads, but says that "Updating password is not required". Where is problem?

Config files:

Fresh install logs:

=============================================================

Newest run:

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

@avladu Can you take a look?

ged0 gravatar imageged0 ( 2018-01-09 15:34:42 +0300 )edit

1 answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2018-01-30 07:39:03 +0300

avladu gravatar image

Hello,

Can you repost the pastebin, as I get a link error when I try to access it?

Thank you,
Adrian Vladu

edit flag offensive delete link more

Comments

@avladu please read updated question

ged0 gravatar imageged0 ( 2018-03-07 15:42:52 +0300 )edit

What do you mean: "Cloudbase-inti service starting process stacks on Administrators password prompt"?

avladu gravatar imageavladu ( 2018-03-14 11:57:03 +0300 )edit

From the logs provided, the password has been found at the cloudstack password HTTP endpoint and it has been successfully set: "The password server returned a valid password for the current instance."

avladu gravatar imageavladu ( 2018-03-14 11:58:34 +0300 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-01-09 14:06:43 +0300

Seen: 344 times

Last updated: Mar 07