New Question

salacryl's profile - activity

2016-02-29 13:20:02 +0200 received badge  Popular Question (source)
2015-11-09 11:38:28 +0200 commented answer Loop in hyperv-neutron-agent

Ok, that's funny because I found also a Bug in openstack 2015.1 in Ubuntu 14.04. Keystone: Option "username" from group "keystone_authtoken" is deprecated. Use option "username" from group "keystone_authtoken". Can you provide an URL where I can follow when it is fixed?

2015-11-09 00:22:05 +0200 received badge  Famous Question (source)
2015-11-08 22:53:14 +0200 received badge  Popular Question (source)
2015-11-08 22:53:14 +0200 received badge  Notable Question (source)
2015-11-06 17:38:26 +0200 asked a question Loop in hyperv-neutron-agent

Hi,

I try to create a private network with openstack on hyperv. how can I get rid of those messages and what is it, because I can't get a binding?

http://pastebin.com/zWzRNv8H

Greeting, Björn

2015-11-06 17:10:46 +0200 asked a question local_network_vswitch?

Hi,

how can I get rid of those messages and what is it, because I can't get a binding?

http://pastebin.com/zWzRNv8H

Greeting, Björn

2015-10-19 13:48:01 +0200 received badge  Famous Question (source)
2015-10-16 12:33:46 +0200 commented answer hyperv and cloudbase-init not working

Ok, he's getting an address by now. Thanks. Best straight forward support I've got in a long time. A hint anyway: seems that in the dev version cloudinit tries to check the internet before it configured the network. So it take a while . log: http://pastebin.com/sVkMKuUL .

2015-10-16 12:25:57 +0200 received badge  Enthusiast
2015-10-15 12:04:02 +0200 received badge  Notable Question (source)
2015-10-14 21:31:40 +0200 received badge  Popular Question (source)
2015-10-14 18:45:22 +0200 commented answer hyperv and cloudbase-init not working

Hi, about the log. Sure, I'll do that. the installed version was 1.0.0 what is the actual? stable or continuous? About Python, this post: http://ask.cloudbase.it/question/89/s... Thanks for your help.

2015-10-14 18:44:53 +0200 answered a question hyperv and cloudbase-init not working

Hi,

about the log. Sure, I'll do that. the installed version was 1.0.0 what is the actual? stable or continuous?

About Python, this post: http://ask.cloudbase.it/question/89/s...

Thanks for your help.

2015-10-13 18:47:43 +0200 asked a question hyperv and cloudbase-init not working

Hi,

I downloaded the cloudbase Windows 2012 R2 Image and Network get a binding but not a ipaddress. So in the cloudbase-init logfile is a error auto eth0 iface eth0 inet static hwaddress ether fa:16:3e:e5:27:77 address 192.168.200.37 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.200.255 gateway 192.168.200.1 dns-nameservers 8.8.8.8 execute C:\Program Files (x86)\Cloudbase Solutions\Cloudbase-Init\Python27\lib\site-packages\cloudbaseinit\plugins\windows\networkconfig.py:50 2015-10-13 15:20:08.219 1288 ERROR cloudbaseinit.init [-] plugin 'NetworkConfigPlugin' failed with error 'network_config format not recognized' I read in this forum that you must provide a new line for python 2.7.3. Is it that?

Greetings, Björn

2015-08-27 15:51:21 +0200 received badge  Famous Question (source)
2015-04-07 13:01:56 +0200 received badge  Notable Question (source)
2015-02-20 16:32:41 +0200 received badge  Popular Question (source)
2015-02-17 12:36:45 +0200 answered a question Hyper-V: Device not found?

Hi,

got it. Devstack created just a vxlan network. I've created a new VLAN-Network and it worked,

Thanks.

Greetings, Björn

2015-02-13 10:44:59 +0200 received badge  Editor (source)
2015-02-13 09:56:13 +0200 asked a question Hyper-V: Device not found?

Hi,

I'm new to openstack and figure out how to manage to get a working hyper-v 2012 compute agent (thx to claoudbase).

Except: the network adapter does't get a binding. What I found is: /opt/stack/logs/screen-q-svc.log:2015-02-10 11:09:18.100 WARNING neutron.plugins.ml2.rpc [req-f2558533-d162-4e09-a21a-299e5ed4847f None None] Device Netzwerkkarte requested by agent hyperv_XXXX not found in database /opt/stack/logs/screen-q-svc.log:2015-02-10 11:10:27.996 WARNING neutron.plugins.ml2.managers [req-18c5e929-ec8f-4677-8aa9-207bf4ac115b neutron 955a0fb7d0794ad4b5f9d18ee4d203a1] Failed to bind port 3cb436be-30af-47f1-b0fb-fd88e6afeaca on host XXXX

is it possible that the german name for the device is not supported? If so, How can I change that? oddly the device get an ID which could not get a port binding.

WARNING neutron.plugins.ml2.managers [req-18c5e929-ec8f-4677-8aa9-207bf4ac115b neutron 955a0fb7d0794ad4b5f9d18ee4d203a1] Failed to bind port 3cb436be-30af-47f1-b0fb-fd88e6afeaca on host XXXX

Any suggestions?

Greetings, Björn